Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: локшина пропарена ( борошно твердих сортів пшениці , вода), печериці сушені, базилік сушений, сухі вершки , сіль. Виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Ця страва, на наш погляд, найкраще підійде для зимових або весняних походів. Просто тому, що влітку ти і так знайдеш собі гриби, щоб заправити ними вуха або пюреху. Хоча, якщо ти не шаришь, то краще не чіпати ці створіння - можна і постраждати! Отже, секрет цієї страви - в простоті. Абсолютно нічого зайвого і навороченного. Тільки якісна паста і добірні шампіньйони. Дивно те, що вони встигають розкрити свій смак всього за 10 хвилин запарювання. Блюдо було б сухуватим, якби не вершки, базилік і трохи часничку. На дихання і поцілунки це не впливає. А ось на гарний настрій - стопудово. Впевнені, тобі сподобається.
Метод приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 400 мл (до рівня 8 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Чи не панікувати, якщо пощастило спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно. p>
Характеристики: p>
- Вага нетто: 90 г li>
- Вага порції: 400 г li>
- Енергетична цінність: 76,2 / 304,9 Ккал li>
- Білки: 1,7 / 6,9 г li>
- Жири: 4,2 / 16,8 г li>
- Вуглеводи: 8,3 / 33,4 г li>
- Термін придатності: 2 роки li> Ul>